Certyfikaty
Nasze gospodarstwo nieprzerwanie od 2007r. posiada certyfikat ekologiczny PL-EKO-07-05578 potwierdzany corocznie przez AgroBioTest.
W 2012 roku Ministerstwo Rolnictwa i Rozwoju Wsi wpisało produkowany przez nas Kozi Ser Twarogowy z Cegłowa na listę produktów tradycyjnych.
Od początku ściśle współpracujemy też pod kontem badań z
z Instytutem Bioinżynierii i Hodowli Zwierząt Uniwersytetu Przyrodniczo-Humanistycznego w Siedlcach, na podstawie umowy partnerskiej.
W 2016 roku Powiatowy Lekarz Weterynarii w Mińsku Mazowieckim wpisał do rejestru zakładów prowadzących działalność marginalną, lokalną i ograniczoną nasz zakład produkcyjny, wytwarzający
"Kozi Ser Twarogowy z Cegłowa",
pod numerem weterynaryjnym 14127208.
Rok później działalnośc została rozszerzona o sery podpuszczkowe tzw.
„ Ser Marszałka”
Wieloletnie doświadczenie jak też współpraca i zaufanie partnerów pozwala nam oferować Państwu produkty o unikatowych walorach smakowych i zdrowotnych, wytwarzany na bazie ekologicznego mleka koziego.





